Gewonnen jackpots

Iedere gokker droomt over een ding, en dat is het winnen van jackpot die heel je leven veranderd. In veel gevallen zijn dit progressieve jackpots. Ze noemen deze jackpots zo omdat dit de grootste prijzen zijn die je kunt winnen met een gokkast. Deze jackpots kunnen oplopen tot enkele miljoen! Zo kun je met een druk op de knop al miljonair zijn!

Hoe werken deze jackpots

Er zijn twee verschillende jackpot varianten. Een van deze twee varianten kent een jackpot van een vast bedrag. Ongeacht hoevaak deze jackpot valt, iedere winnaar ontvangt hetzelfde bedrag. De tweede variant is een jackpot die stijgt naarmate er meer gespeeld wordt. Iedere speler draagt namelijk telkens een klein deel aan waardoor deze jackpot steeds iets stijgt. Hoe meer er wordt gespeeld, hoe hoger het te winnen bedrag. Er zijn verschillende factoren die bepalen hoe hoog het te winnen bedrag is. Ten eerste is dit het startbedrag waarop de jackpot staat. Daarnaast is het afhankelijk van hoeveel geld er van de inzet naar de jackpot gaat. Ten derde is dit afhankelijk van de hoeveelheid spelers die speelt op deze gokkast en als laatste de kans op een winnende combinatie. Enkele welbekende progressieve jackpots zijn Mega Fortune, Major Millions en Mega Moolah.

Het winnen van een progressieve jackpot

Net als het winnen van de loterij, is de kans op het winnen van de jackpot ook ontzettend klein. Deze gokkast verhoogt telkens de prijs van de jackpot, waardoor deze ook niet zo snel kleine prijzen uitkeert. De uitbetalingen zijn namelijk lager dan bij andere soorten gokkasten die niet zijn aangesloten bij de jackpot. We raden je dus aan om pas op deze gokkast te spelen wanneer je echt van plan bent om die jackpot te winnen.